Posten skal frem. Til jul?

En gang hver time ringer en stadig litt mer frustert kvinne hos Smartcom til Posten. Posten har en laptop. I en kontainer. De har hatt den hele uka. Daglig får Posten 80 kontainere med post. Som skal frem. Om de ikke får gjort noe med sine 80 kontainere står det 160 fulle kontainere der dagen etter, og sperrer for en laptop som skal være med til Everest. For at vi skal kunne jobbe. I dagens digitale virkelighet handler det ikke bare om å oppdatere blogg og sangene på mp3-spillerene våre. Det handler på en måte om alt: Billedbehandling, videoredigering og kommunikasjon. Uten laptop blir minnekortene i Nikonen stapp fulle. Ingen flere bilder:( Uten laptop ingen Nera-linje ut. Ingen mulighet for å sende informasjon eller ringe hjem:( Ikke bare til Mamma om hjemlengselen blir for stor, eller Bergans som lurer på hvordan skiføret er på Nordsiden, men også til fastlegen om merkelige symptomer skulle melde seg.

Kjære Posten. Vi trenger ikke posten vår før jul. Vi trenger den i dag. Avreise til Everest nærmer seg med stormskritt. (Og laptoppen må settes opp av IT-ekspertene hos Smartcom først.)

n kommentar

Johannes

24.03.2006 kl.14:32

Tror nok at de aller, aller fleste i landet kjenner den flelsen. Er det ikke rart at det UTELUKKENDE er den *viktige* posten som blir forsinket? Jeg regner med at det blir flere blogg-poster med stadig kende panikk ettersom avreisetidspunktet nrmer seg :-)Men for 1 time siden gikk det et DHL-fly fra sten. Der ligger ihvertfall baggene deres s dere har noe pakke i. :-)Resten av stasjet sendes vel fra oss i dag, tenker jeg. Og nei - ikke med Posten men med DHL :-)

Skriv en ny kommentar

hits