Frakt sendt i formiddag

Tomas er på  vei til Sverige blant annet for å være med på SVT:s God Morgon/Frukost-TV. Følg med i tiden fra 7:45 i morgen.

Jeg kjørte ham bort til flyplassen i Geneve, og før jeg slapp ham av leverte vi en del utstyr som sendes Kathmandu i morgen. Forhåpentligvis finner vi sakene våre igjen der når vi lander 30. mars. Pappesken med mat og klatreutstyr er i alle fall tapet etter alle kunstens regler:)

Nå blir det en tur på langrenn, rekker ikke å stikke opp på fjellet i dag:(

Tormod


4 kommentarer

Hvard Nesheim

27.03.2006 kl.08:12

God tur til Everest.Tror du greier det med god margin.Lykke til p reisen.

Ove Steen

20.05.2006 kl.11:57

Kan du si litt mer om hvordan du opplevde situasjonen etter at Tomas var falt? Hvor vanskelig/utsatt/risikabelt var det for eksempel - uten sikring - klatre ned den klippen der dere i utgangspunktet hadde besluttet rapellere? - Du m jo ha vrt rystet, eller i sjokk. Og som du sier - utmattet etter bestigningen. Hvordan greide du roe deg nok ned til konsentrere deg om klatringen? Vurderte du noen gang klatre opp igjen og returnere normalveien? Og hva med kjringen nedover renna, og traversen ut til nordskaret - var det vanskelig? Utsatt?Vennlig hilsenOve Steen

Turid

20.05.2006 kl.18:54

At enkelte kan f seg til kverulere rundt en slik tragisk ulykke, er langt utenfor min fatteevne. Etter min mening er det bra at det fortsatt finnes eventyrere. 13 januar 2004, mistet vi i Norge en kjr "eventyrer" i en klatreulykke; Arne Nss Jr. Desverre ser det n ut til at ogs eventyreren Tomas Olsson er omkommet. Ufattelig tragisk, og mine tanker gr til dere rundt Tomas. Til alle dere i teamet; st p i letingen, det dere gjr str det respekt av. Lykke til!

Ove Steen

21.05.2006 kl.00:10

Til TuridJeg gr ut fra at det er meg utfallet ditt er myntet p - og jeg m innrmme at jeg ikke helt forstr hvordan du kan oppfatte innlegget mitt som "kverulerende". Hvis det du mener, er at det var taktlst av meg stille s - i en viss forstand - nrgende sprsml knyttet til en traumatisk opplevelse, da er jeg i stand til flge deg. Men hvis du oppfatter meldingen som et (kritisk) sprsml knyttet til de valg Tormod Granheim gjorde etter at kameraten hans hadde falt, ja da tror jeg nok fantasien din spiller deg et puss.Hva jeg mente, var i all enkelhet be om litt mer utfyllende informasjon med hensyn til hvilke tanker Granheim gjorde seg p ulykkesstedet, og omkring sne- og klippeforholdene der. Men hvis Tormod Granheim oppfatter mine sprsml som nrgende og lite fintflende, er jeg naturligvis den frste til be ham om unnskyldning.Forvrig er det vel, nr man gjr et slikt utfall mot en som skriver under fullt navn, regnet for god takt og tone selv gjre det samme, og ikke opptre anonymt. Med hilsenOve Steen

Skriv en ny kommentar

hits