Samling i bånn

Cato og co forteller på telefon at deres høyeste punkt så langt var 6700 meter. Hadde det vært meg ville jeg mest sannsynlig kjent rastløsheten melde seg.

Det heter seg i fjellvettreglene at det lønners seg å snu i tide, særlig om været slår seg vrangt. Cato sa på telefon at han trodde det var derfor de hadde snudd.

er hele gjengen samla i Base Camp, hviler seg og pønsker ganske sikkert på en strategi for videre fremdrift. Sikre kilder hevder neste delmål er 7700 meters høyde før en ny hvileperiode og så: Toppen.

Til tross for at fremdriften har vært moderat er det viktig å ikke la seg stresse. Tiden er enda lang, og etter en god hvil i BC kan gruppa oppleve fjellet som litt mer medgjørlig, etterhvert som effekten av akklimatiseringen merkes.

Tormod - på filmfestival i Volda

3 kommentarer

Susanne Moen Ouff

29.04.2007 kl.11:54

Velkommen til Volda, Tormod! Håper du har gode dager, og at det har vært god mottakelse på filmen her (regner med det!) :-)

Susanne

Bjørn Emil Vinnan

21.06.2007 kl.13:53

Ja noe må man jo gjøre for å bli husket, lagt merke til og oppretholde imagen.

Hadde Granheim søkt litt i historiebøkene og akeologisk litteratur så hadde han sett at folk lenge før vår tidsregning viste om Grønland og områdene nordover.

Leiv Erikson, Eirik Raude og Columbus var da ikke de første nrodover og over Atlanteren.

Fredrik

25.06.2007 kl.20:50

Til Bjørn:

Det har ikke slått deg at det er nettopp det Granheim understreker i disse dager?

Skriv en ny kommentar

hits